BMI | Aktivni krovovi
15842
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15842,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

PREDNOSTI KUPOVINE NAŠIH AKTIVNIH KROVOVA

Kao globalni lider za krovne hidroiolacione sisteme, mi nodimo najjaču moguću osnovu za svaki aktivni i zeleni krovni projekat. Naša stručnost dokazana kroz hiljade uspješno završenih projekata znači da možete da se oslonite na nas, od inicijalnog izlaska na teren do  garancija po završetku radova.

 

U našem portfoliju se nalazi veliki broj proizvoda  tako da bez obzira na vaš zahtjev, mi ćemo vam uvijek ponuditi najbolje rješenje bez pristrasnosti. Naše iskustvo i saveti će vas zaštititi od finansijskog rizika koji nose loše preporuke, nekvalitetni proizvodi ili neadekvatan projekat.

 

Ponosni smo na naše veliko zalaganje za očuvanje prirode, a proizvode recikliramo kad god je to moguće u cilju smanjenja upotrebe sirovina i energije. To znači da mnogi naši proizvodi već ispunjavaju i često prevazilaze ekološke standarde.

Mnogo više od običnog krova

Krov je mnogo više od zaštite od klimatskih prilika. Mi gledamo dalje, stvarajući cjelovite, integrisane krovne sisteme koji mogu osigurati energiju, održivost, doprinjeti očuvanju sredine, pa čak i smanjiti zagađenje. U našoj ponudi su solarni elektroenergetski fotonaponski (PV) sistemi, solarna termalna rješenja za zagrijavanje vode, i zelene krovove  skrojene po vašoj mjeri koji doprinose boljoj izolaciji, smanjuju nakupljanje atmosferke vode i trasformišu pejzaž.

Posvećenost održivosti i energetskoj efikasnosti

Svi smo svi svjesni prijetnje klimatskih promjena i značaja smanjenja uticaja na životnu sredinu. Mi u BMI grupi ulažemo u tehnologije, kao u našem Eco Active asortimanu, kako bismo pružili praktična rješenja za krovove koji zajedno sa prirodom rade na očuvanju životne sredine.

 

Naš specijalizovani asortiman obuhvata hidroizolacione membrane koje doprinose stvaranju hladnijih, energetski efikasnih krovova sa izrazito reflektujućom glatkom bijelom površinom. Dizajniran u skladu sa energetski efikasnim konceptom hladnog krova, ovakav krov nudi brojne pogodnosti za kancelarije, škole, bolnice i industrijske objekte.

 

Naša Air-purifying Noxite® bitumenska hidroizolaciona membrana uništava azotni oksid (NOx) od drumskog saobraćaja, proizvodnih pogona i elektrana. Inkorporiranjem Ti02 (titanijum dioksid), Nox zagađenje se pretvara u bezopasne nitrate i ispira kišnicom.

 

Pigmenti u Protegon betonskim crijepovima reflektuju 300% više infracrvenih zraka u odnosu na tradicionalne crijepove. Oni doprinose odražavanju krovova i okolnih površina hladnijim poboljšavajući kvalitet vazduha u stambenom prostoru te čineći krov veoma otpornim na koroziju i stvaranje mahovine.

Naši zeleni krovovi

Zeleni krovovi nude brojne pogodnosi izvođačima radova kao i vlasnicima nekretnina. Osim što imaju pozitivan uticaj na očivanje životne sredine u opšte kroz svoju održivost, biodiverzitet i smanjenje atmosferskih voda, oni također doprinose ljepšem pejzažu i nude mogućnost za nove zelene površine lokalnim divljim životinjama i insektima. Mi nudimo širok spektar opsežnih i intenzivnih rješenja za zeleni krov.

 

Naši zeleni krovni sistemi su dizajnirani da pruže održiva i ekološki pogodna rješenja s širokim spektrom prednosti po kvalitet vazduha, zdravlje i opštu dobrobit.